VUC Erhverv

Undervisning og kursusforløb til virksomheder og organisationer.

VUC ud af huset

Vi tilbyder undervisning i samarbejde med virksomheder, organisationer og andre grupper i lokalområdet for kursister, der ikke uden videre kan følge vores almindelige udbud af hold. VUC kan levere kurser og efteruddannelse på utallige fagområder og på mange forskellige niveauer. Undervisningen kan foregå enten hos os eller ud af huset.

VUC erhverv er kendetegnet ved høj faglig og pædagogisk kvalitet og en høj grad af fleksibilitet. Der vil sige, at der altid tages udgangspunkt i behov og forudsætninger hos virksomheden/organisationen og hos de enkelte kursusdeltagere. Det kan således varieres, hvad der skal læres, og hvornår, hvor og hvor ofte der undervises, alt efter hvad der passer arbejdspladsen, medarbejderne eller den enkelte bedst.

Skive-Viborg HF&VUC har sine rødder i lokalområdet, men har undervisningsmæssigt udsyn til hele verden. Undervisningen på virksomheder eller i lokalområdet foretages af vores egne lærere. Alle lærerne, der er uddannede enten fra seminariet eller universitetet, har stor pædagogisk erfaring i at undervise voksne, der ikke nødvendigvis er på samme faglige niveau.

Vi kan levere undervisning fra grundniveau til gymnasiets højeste niveauer, og vi tilbyder også undervisning til ordblinde.

Kontakt uddannelseskonsulenten

Ingelise Christensen
Uddannelseskonsulent

Tlf. 40359541
ingelisec@svhfvuc.dk