Til kursister

IT

Det er en forudsætning for at deltage i undervisningen på Skive-Viborg HF&VUC, at du har en computer. Vi bruger IT i undervisningen, og vi forventer derfor, at du altid medbringer en computer til undervisningen. 

For at få dig godt i gang med at bruge din computer og de IT-værktøjer du skal kende til, har vi lavet en vejledning til dig. 

 

Har du ikke en computer?

Hvis du ingen computer har til rådighed, har du mulighed for at låne en PC. Det kræver, at du har mindst 3 fag på VUC, og at du betaler et depositum på 1000,-. 

Ønsker du at låne en PC, skal du henvende dig til vores IT-supporter. 

Wi-Fi

Det er muligt at komme på vores trådløse netværk, uanset hvilken form for enhed du har, og netværket er det samme i både Skive og Viborg.

Herunder kan du finde en vejledning til opsætning af trådløst netværk på din enhed afhængig af platform.

IT-support

Har du IT-problemer? Eller er du ny kursist og har brug for hjælp? Så kan du se guides til de forskellige programmer her. Kan du ikke finde svar på dine IT-relaterede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores IT-support på itsupport@svhfvuc.dk.

Hvis du har større problemer, men ikke er fysisk til stede i Viborg eller Skive, kan vi lave en fjernforbindelse. Aftal dette på forhånd med Steen Nielsen.

Link til TeamViewer.

Steen Nielsen
IT-ansvarlig