Andre værktøjer

Andre værktøjer

Her finder du en liste over andre relevante sider/værktøjer, som er til din rådighed, så længe du er kursist på Skive-Viborg HF&VUC.

Skoda (med fx Infomedia)

Log på skoda.emu.dk med dit UNI-Login. Fra Infomedia er der adgang til dagbladsartikler. Både kursister og lærere har adgang.

Filmkartotek

Det er muligt for både lærere og kursister at vise film eller dokumentarer via skolens eget online filmkartotek. Filmkartoteket kan benyttes på både computere, Mac og mobile enheder. Du skal logge på filmkartoteket med dit UNI-Login. Log på her: www.vucsv.dk/filmkartotek

CD-ord og andre værktøjer fra MV Nordic (Mikroværkstedet)

Du kan downloade en række værktøjer fra download.mikrov.dk. Du kan logge ind med dit UNI-Login. Hent fx CD-Ord, Ordbogsværktøjet, Skanread, Intowords og en række stemmer til oplæsning (kun lærere kan downloade).

Ordbogen.com

Ordbøger på engelsk, tysk, dansk, fransk, spansk, retskrivning, synonym osv. Login med UNI-Login her: www.ordbogen.com.

Urkund plagiatkontrol (for lærere)

Skolen har abonnement på Urkund plagiatkontrol. Hvis en lærers mailadresse er hansp@vucsv.dk, så er lærerens urkundadresse hansp.vucsv@analys.urkund.se.

CFU film og TV

Adgang med UNI-login her: hval.dk/mitcfu (kun adgang for lærere).
Lån film og undervisningsmateriale eller stream film direkte i din browser.

Fejlrapportering

Hvis du befinder dig i Viborg og opdager IT-problemer, kan du indberette disse problemer i skolens fejlrapportingssystem. Angiv lokale, eventuelt enhed og problemet og så vil IT-afdelingen kigge forbi i løbet af få dage. Vi tjekker dagligt siden for nye indberetninger: www.vucsv.dk/fejlrapporting