IT på HF&VUC

IT i undervisningen

Det er en forudsætning for at deltage i undervisningen på Skive-Viborg HF&VUC, at du har en computer. Vi bruger IT i undervisningen og vi forventer derfor at du altid medbringer en computer eller tablet til undervisningen. Vi bruger desuden en række programmer, fx Office 365 og Teams, som du også skal kende til og derfor skal du selvfølgelig også have rådighed over en computer uden for undervisningen.

For at få dig godt i gang med at bruge din computer og de IT-værktøjer du skal kende til, for at være kursist hos os, har vi lavet en vejledning til dig. 

Har du ikke selv en computer?

Hvis du ingen computer har til rådighed, så har du mulighed for - hvis du har mindst 3 fag på VUC - at låne en computer mod at betale et depositum på 1.000 kr. - og underskrive en udlånsaftale. Ønsker du at låne en PC, skal du henvende dig til en af vores IT-supportere. 

IT-support

Har du IT-problemer? Eller er du ny kursist og skal du lige finde hoved og hale i det IT vi benytter på skolen? Så kan du se guides til de forskellige programmer og lignende, i menuen her på siden. Hvis du ikke kan finde svar på dine IT-relaterede spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte vores IT-afdeling.

Send en mail til vores support på itsupport@svhfvuc.dk.

Hvis du har større problemer, men ikke er fysisk til stede i Viborg eller Skive, kan vi lave en fjernforbindelse. Aftal dette på forhånd med Martin.

Link til TeamViewer.

Wi-Fi

Det er muligt at komme på vores trådløse netværk, uanset hvilken form for enhed du har, og netværket er det samme i både Skive og Viborg.

Herunder kan du finde en vejledning til opsætning af trådløst netværk på din enhed afhængig af platform. Tryk på din platform for en vejledning (PDF-fil).