Skolen er lukket til den 14.04. - men fortsætter på nettet

23.03.2020

Som I alle ved, er skolen lukket på grund af den landsdækkende situation omkring Coronavirus og smittefare. Det er skolen frem til mandag d. 30. marts, hvor vi håber, at vi kan åbne igen.  

Det er en helt særlig situation, som kræver særlig fleksibilitet af os alle.  

At skolen er lukket, betyder ikke, at I har fri, men betyder at vi omlægger undervisningen, sådan at den foregår på nettet, som I skal følge hjemmefra.  

Undervisningen fortsætter i Teams 

Det sker på avu og hf i Teams.  

de enkelte holds rum i Teams vil I få instruktioner fra jeres lærere om, hvad I skal arbejde med, og hvordan I skal arbejde med det. Der vil være en ugentlig opgave i fagene, som skal afleveres. Jeres lærer vil give jer faglig respons på opgaven  

Hvis I oplever problemer med opgaven eller andet i faget eller har spørgsmål, er det vigtigt, I kontakter jeres lærer om det. Hjælp også gerne hinanden. 

Udover at være en aktivitet i faget dokumenterer opgaven også studieaktivitetog det vil blive registreret som fravær for ugen i faget, hvis den ikke afleveres. Studievejledningen følger i denne periode op på fravær, som de plejer.  

FVU og OBU 

Kursisterder går til ordblindeundervisning (OBU), vil blive kontaktet af deres lærer, og det samme vil ske, hvis man går til Forberedende voksenuddannelse (FVU). 

SPS-støtte fortsætter  

Modtager I SPS-støtte, fortsætter dette også, mens skolen er lukket. I kan ikke mødes med jeres SPS-støtteperson, men kan kommunikere over mail, skype eller evt. telefon og således stadig gøre brug af støtten. Jeres SPS-støtteperson vil tage kontakt til jer og aftale nærmere. 

I kan hente evt. ting i skabene fredag den 13.03. mellem 10 og 12 

Skolen er åben fredag den 13.03. mellem kl. 10 og 12, hvor I kan hente eventuelle ting har liggende, hvis I f.eks. har et skab på skolen.  

Studievejledningen kan I kontakte pr. mail  

Studievejledningen kan I kontakte pr. mail studievejledningen@svhfvuc.dk, og de vil så hurtigsvende tilbage til jer pr. mail eller telefon.  

SU-kontoret kan kontaktes pr. mail eller telefon 

SU-kontoret har telefontid hver dag kl. 10-12, hvor I kan kontakte os på tlf: 50804606 

I kan også på mailadressen: su@svhfvuc.dk, hvorefter I hurtigst bliver kontaktet.  

Kontoret kan I også fortsat kontakte pr. telefon og mail 

Har I brug for at tale med kontoret på skolen, kan I kontakte os på telefon hver dag mellem 10 og 12 på tlf23835512 (i uge 12) og tlf50804603 (i uge 13) 

I kan også maile til skolens mail mail@svhfvuc.dk, hvorefter I vil blive kontaktet hurtigst 
 
Hold jer orienteret i Teams 

Vi vil i Teams holde jer orienteret om situationen og f.eks. om informationer omkring opstart m.m., så følg gerne med her.  

Mvh. 
Kent West Kristensen 
rektor