Foredrag med forfatter Caspar Eric

Foredrag med Caspar Eric

Onsdag den 31. oktober var der fællestime for alle HF-kursister i Viborg og Skive. Vi havde besøg af forfatter Caspar Eric, som inspirerede vores kursister med sin digtsamling "Avatar". En spændende formiddag.

Anita fra Dh7-holdet skriver:

"Igennem foredraget med Caspar Eric, fik han mine tanker til at flyve, fra film, medier, politik, litteratur, han har fået mig til at åbne op for poesiens verden og lære at læse på en helt ny måde. Han har sat en masse tanker i gang omkring samfundet, vores kultur, og hvordan vi ser og beskriver hinanden, og ikke mindst det med at det er okay ikke altid at være okay."

Caspar Eric
Caspar Eric formåede at inspirere vores kursister på en helt ny måde.

Hvem er Caspar Eric?

Litteraturside.dk skriver om Caspar Eric:

Caspar Eric udgav langdigtet Nike (2015) for hvilken han vandt Michael Strunge-Prisen og Albert Dams mindelegat til Blixenprisen. I denne bog tager forfatteren udgangspunkt i sin egen Cerebrale Parese (spastisk lammelse) i en refleksion over, hvilken betydning det har at leve med et handicap i et samfund som vores.

I 2017 kom forfatterens tredje digtsamling 'Avatar', otte digte eller suiter baseret på forskellige tekster, udsagn eller kunstværker af og om unge mænd, der har begået selvmord.

Litteratursidens anmelder kalder Casper Eric "en hjertestarter for poesien" og hentyder til digterens udbredelse og succes.

»Jeg er ikke handikappet. Jeg har et handikap. Jeg er Caspar Eric«