Årets første student springer ud

12.06.2018

Glæde på VUC: Årets første student springer ud

Kristian Bogut blev årets første student i Skive, da han tirsdag eftermiddag blev færdig som HF-student på VUC. Moderen Aase Zimmermann gav ham huen på, mens der var kram og lykønskninger fra faderen Jan Bogut, lillebroderen Patrick og kæresten Fatima El Hawly.

Allerede i dag bliver den første studenterhue luftet i Skive. Det sker, fordi årets første HF-student på VUC i Skive tog sin sidste eksamen og sprang ud tirsdag eftermiddag.

- Tillykke, tillykke.

23-årige Kristian Bogut blev mødt med lykønskninger og store kram fra kæresten og familien, da han sidst på eftermiddagen kom ud inde fra eksamenslokalet, der lå længst nede ad den smalle gang på øverste sal på voksenuddannelsescentret.

Sidste fag var historie, og her inkasserede han et 4-tal. Få øjeblikke senere kunne moderen Aase Zimmermann give den nybagte student huen på.

Familien kommer fra Silkeborg, men for nogle år siden synes Kristian Bogut det kunne være sjovt at prøve noget nyt og flyttede til Skive.

- Og her på VUC fandt jeg ud af, at skole også kan være sjovt. Man går fra, at skole er for børn, og man sidder i et klasseværelse fyldt med børn til en voksentilgang, hvor de forventer noget andet af én. Det er dét, der har gjort, at jeg har fået huen på nu. Det er fantastisk at gå her, og jeg kan kun anbefale skolen til andre, siger Kristian Bogut.

Til februar begynder den nybagte student ved forsvaret i Skive som værnepligtig og håber at fortsætte som konstabel. Militæret tiltaler ham, fordi han tidligere spillede ishockey på højt niveau i Silkeborg og derfra ved, at han godt kan lide at blive presset, og at der er nogen, der siger, hvor skabet skal stå.

De store kuld af studenter begynder at komme lige omkring sankthans.

 

Kilde: https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/glaede-pa-vuc-arets-forste-student-springer-ud