Ledige stillinger

HF-lærere til Skive-Viborg HF & VUC

På Skive-Viborg HF & VUC vil der i det kommende skoleår være timerester i følgende fag:

  • Psykologi
  • Religion
  • Tysk

I psykologi er der tale om et ordinært psykologi C hold i vores afdeling i Viborg og et psykologi C hold tilrettelagt som net-undervisning.

I religion er der tale om to religion C hold i vores afdeling i Skive og et religionshold C hold i Viborg tilrettelagt som en del af Kultur- og samfundsfagsgruppen.

I tysk er der tale om et aftenhold.

Om Skive-Viborg HF&VUC

Skive-Viborg HF & VUC har to afdelinger i hhv. Skive og Viborg.  Vi har ca. 585 årskursister, hvoraf ca. 330 er HF2 og hf-enkeltfagskursister og et lærerkollegium på ca. 45 hf-lærere. Vi tilbyder HF2 i Viborg og hf-enkelfag i begge byer – både som virtuel og ordinær undervisning.

Vi er en udviklingsorienteret skole præget af et godt samarbejdsmiljø og med en tradition for at tage rigtig godt mod nye kolleger. Som nyansat lærer får man tilknyttet en mentor, der kan hjælpe med både det praktiske, i det faglige og i det pædagogiske arbejde.

Vi forventer, at du deltager i teamsamarbejde, faggrupperne, er interesseret i faglig og pædagogisk udvikling og engageret i både dine fag og kursisternes motivation, læring og trivsel.

Vi kan tilbyde dig en god arbejdsplads, gode kolleger, en uhøjtidelig omgangstone og kort afstand til ledelse.                         

Du kan få mere at vide om timeresterne hos HF-uddannelsesleder Sussi Hjorth på tlf. 86611700. Ansøgning mailes til job@svhfvuc.dk senest d. 5. juni.